HTML

egy csepp a tengerben...

Hááát miről szól a blogom? sztem elég egyértelmű :)

Friss topikok

  • borso0905: meglepődtem :) ilyet sosem irtak még nekem :) (2008.12.08. 22:19) 7 dolog
  • Zsófi: kisasszony rég írt blogot:) (2008.12.03. 21:59) Hetvege :)
  • borso0905: hät dävod.. tudsz vmit.. nem hiäba vagy az öcsem :D (2008.11.05. 19:44) 40. nap :D
  • Marianna: Köszi és hiányoznak a vasárnapi beszélgetések.:) (2008.11.02. 22:00) 01. November
  • borso0905: Sosem felejtem el :) (2008.10.31. 13:29) 1. nap Becsben

Linkblog

Köszi Geri

2009.01.12. 16:50 :: borso0905

Gondolom ezt megosztom Veletek, Geri írománya, olvassátok:

 

„Vagy most legyél ember, vagy soha!!! „ Címmel pályázatot írt ki a Csillagközi mindenbolygótelpusztító Erősen Hadipari Közhasznú társaság(továbbiakban CEH. Kht.).
A Pályázat szövege a következő: „Kedves Mindenki! Ez a pályázat a saját bolygód megmaradását teszi kockára. Mivel A CEH. Kht. Testület úgy döntött, hogy minden égitestet elpusztítunk, amin nincsen értelmes Élet, ezért arra kérünk Mindenkit, aki lakik valamilyen bolygón, hogy mutassák be egymás között, ám de minden pillanatban, hogy érdemesek a megmaradásra. Ennek egy és egyetlen formája van: a Közös együttélés alapszabályait be kell tartani, és nem csak különböző művi ünnepeken és napsütésben kell követni. Aki esetleg nem tudná ezek a szabályok a következők:
            - Másikkal való törődés bemutatása, nem csak akkor, ha nekem kell valami alapon, hanem állandóan majdnem azonos szinten tartva a törődés szintjét.
            - Ha akárki akármilyen okból pozitív jelzéseket mutat felém akár írásos, akár verbális, vagy netán non-verbális formában, a minimum az, hogy egyértelműnek kell lenni. Ha nem vagy biztos, akkor inkább elutasító legyél.
            - Önzetlen segítségnyújtás.
            - Közvetlenség.
            - Előítéletektől való mentesség ( Jusson eszedbe: „Ki mint él, úgy ítél”)
            - Az érzéseim nem magamnak vannak.
            - A szépséget, a jót fel kell mutatnom a köz fejlődésére.
            - Az általam rossznak megítélt dolgokat, amik a köz ellen vannak, vagy megtartom magamnak, vagy egyre inkább azon vagyok, hogy én is elfelejtsem.
            - Mindenemet arra kell tehát fordítanom, hogy bolygóm közössége minél tovább életképes maradhasson, ha nem az, akkor minél hamarabb az legyen, mert Ki Fogunk pusztulni.
            - Valamint Minden akaratomat mások segítésére kell fordítanom, és ha nem is azonnal de ez vissza fog térülni.
            - Ha senki nem tesz senkiért semmit, akkor értem se tesz senki semmit, és várhatom hogy engem mikor húz már ki valaki abból amiben vagyok, Soha nem fog senki segíteni.
            - Az építő jelleget kötelességem nem elfojtani, hanem megpróbálni megérteni, vagy legalább nem foglalkozni, ha már nem értem.

Amennyiben tehát Kedves Bolygókon lakók ezek a legalapvetőbb kitételek, amik között még szinte semmi nincs megfogalmazva, nem teljesülnek a Bolygótok Veletek együtt Meg Fog semmisülni. További feltételeket majd kiírunk, ha azt látjuk hogy ezek már teljesültek, ha nem találtok több feltételt, már nem is éltek.

Köszönettel CEH. Kht.

 

 

 

másrészt elkészült egy nagyon jó kis dalocska. hallgassátok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borso0905.blog.hu/api/trackback/id/tr6873128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.