HTML

egy csepp a tengerben...

Hááát miről szól a blogom? sztem elég egyértelmű :)

Friss topikok

  • borso0905: meglepődtem :) ilyet sosem irtak még nekem :) (2008.12.08. 22:19) 7 dolog
  • Zsófi: kisasszony rég írt blogot:) (2008.12.03. 21:59) Hetvege :)
  • borso0905: hät dävod.. tudsz vmit.. nem hiäba vagy az öcsem :D (2008.11.05. 19:44) 40. nap :D
  • Marianna: Köszi és hiányoznak a vasárnapi beszélgetések.:) (2008.11.02. 22:00) 01. November
  • borso0905: Sosem felejtem el :) (2008.10.31. 13:29) 1. nap Becsben

Linkblog

napsütés mentes napok :(

2010.05.17. 20:11 :: borso0905

 Már-már bizakodó vagyok abban a dologban, hogy kisüt a Nap :) Eléggé ráülepszik a hangulatomra ez a borszató idő. De nézzük a jó oldalát :) Van mihez mérlegelni a jó dolgot, hiszen nem annyira becsülnénk meg a napsütéssel teli napokat ha ne lennének ilyen rossz napjaink.:)

Ezen a héten nem voltam vmi hüü de vidám és ez fel sem tünt! Árpi mondogatta h "huu de furi vagy" mire rájöttem arra, hogy ezekszerint másokban világot döntök össze azzal ha nem beszélek. Kazy szerint ez nálam kóros jelenség. Hiszek nekik... végülis mikor nem beszélek??? 

Nézzük csak.. elkezdösött a vizsgaidőszak

Holnap : Protokoll és etikett... igazából nem egy nagyon idegrendszert megviselő tárgy de a delegáció fogadásával kapcsolatos fejezet akkor sem köti le a figyelmemet. Még mindig érdekesebbnek tartom a Gundel János és Károlyról szóló tanulmányt és a társadalmi szinten elfogadott viselkedéskúlturát és magatartást mint a delegáció fogadását. 

19-én: Szakmai kommunikáció. kezembe került a tananyag picit megijedtem h ezt 2nap alatt se .. hogy fogm megtanulni :) ugyanis itt a protokoll és utana szakmai kommunikáció. Biztos nem vészes.. csak a tanár az :) még a legegyértelműbb dolgot is idegenszóval kérdezi meg nehogy jobb jegyet irjunk.. Ugyanennél a tanárnál írtam stilisztikát... és az a bosszantó hogy tudtam a választ tanultam is rá.. de nem értettem a kérdést :) így mgy ez nálunk :)


nos gyerköcök.. megyek vissza tanulni. aki meg olvassa a blogot annak szépeket :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: szte vizsgaidoszak

több mint fél év

2009.10.26. 09:42 :: borso0905

 Hát gyerköcök idee ujra életet lehelni a blogomba.

Annyi minden történt h az hihetetlen :)

Árpival már a 7hót tapossuk és annyi mindne történt a nyáron h ihaj csuhaj, voltunk soltvadkerten, gárdonyban, szabadkán, szentesen, viziturázni a mosoni-dunán, mátrában és huuh asszem nem soroltam fel mindnet.

ma jön éci szegedre :) ő az akinél voltunk szentesen. amugy a képek erröl az idöszakrol nyomon követkehtő a picasawebemben.:)  a másik az h szép lassacskán irogatok, visszatérgetek és folytatom.:)

sulit is elkezdtem mitmondjak..:)

áááá

mennem kell:)

Szólj hozzá!

leterhelöen dinamikus napok... :)

2009.04.21. 23:45 :: borso0905

 na máűr annyi minden történt h fel sem tudom sorolni. :)
tegnap árpival elmentünk moziva a francia filmhetek egyikét néztük meg.. közben az 5csillagos hovogatott majd smseztünk.. így lett 4 orás állásom másnapra...

tehát.. fél 5kor kelés. 6-10ig tesco.. majd az elhuzodo kasszazárás miatt 11re beértem a lekesre ahol árpi hösiesen tartotta  frontot helyettem is :) puszi neki :)
 

gyorsan elemntünk az 5 cillaghoz még, meg hazasipirceltünk ebédet fözni.
 

olyan remekül bánik a konyhában a dolgokkal h a lélegzetem eláll..:) nagyon fini milánoit csinált.. de télleg vmi baromi jo volt :)
 

majd ismét lelkes és vezetés.. és este szimfonikus zenekari koncert ami fantasztikusra sikeredett és fanasztikus volt :).. Bori is játszott benne :) és wuuu.... büszke voltam rá :)
 

árpi ide is elkisért és kibirtaaa :)
röviden ennyi. hulla vagyok.. :)

Szólj hozzá!

Szabadkai kiruccanás :)

2009.04.20. 11:06 :: borso0905

 Árpival elhatároztuk, hogy elmegyünk Szabadkára egy htvgere a nagyszüleihez :)

eleinte ugy volt h biciklivel vágunk neki, de végül az esös elörejelzések miatt nem vágtunk bele és elindultunk busszal. a 10órási röszkei busszal gyorsan a határhoz értünk majd szépen átbattyogtunk egyik határvonalról a másikra :) majd a szerb oldalon a nagypapája jött ki értünk:)

ugye megérkeztünk, ebéd, beszélgetések, és tök jó fej nagyszülökkel taliztam :)
elmentünk d.u a mésik magyszüleihez meg megismertem a nagybátyját és családját is...:) este meg elmentünk színházba
megnzni a Turbo Paradiso elöadást.

merem mindnekinek ajénlani, baromi jo elöadás... a kosztolányi társulat adja elö és már M.o-on is bemutatott mü :) kosztolányi.org weboldalon olvashattok roluk többet. :) érdemes :)
az elöadás végén h oldjék az emberekben a fesz
ültséget, megajéndékoztak minket paradicsomokkal h dobáljuk meg öket... hihi :) jaa és az elöadás elött összefutottam rég nem látott bnömmel akivel mésnapra volt megbeszélve egy tali..:) micsoda véletlenek...:) és már át is tértem szombatra..:)

ugye ugy kelltünk fel, h reggelizni már ne tudjunk hanem ebédeljünk..:)  ebédutén egy picit pihiztünk, majd elmentünk Palicsra. :)

wuuu az a hely nagyon szép:) most még sütött is  a nap és a tavon visszatükrözödtek a fények :)  a Palicsi tó látogatása után elmentünk Anitához egy nagyon jó bnömhöz akik régebben visszaköltöztek és így nem láttuk egymást jo rég óta :)

este meg elmentünk pizzázni egy baromi jo pizzériázoba :) vagyis nekem nagyon teszett :) meg sétálgattunk a városban, megkostoltam az ottani sört, ami nem jött be :P

másnap meg ugye jöttünk vissza:) egy sinbusszal:) amivel 2 ora alatt szegedre értünk :) 

nagyoon jo volt az egész és még az idö is szép volt :)

Szólj hozzá!

Békejel óta egy hét :)

2009.03.29. 10:24 :: borso0905

 Lassan eltelt egy hét Békejel óta és azóta eléggé izgalmas és érdekes dolgok történtek velem, amiröl álmodni sem mertem volna soha.
Tudom h voltam már Boldog, nem is egyszer kijelentettem, sőőőt. nagyon de nagyon sok esetbenmegtörtént h kijelentettem azt is h lelkileg off uténa meg h a mennyekben.. de nem tapasztaltam meg milyen az amit békejel óta érzek.

 

szétrobbanok,

bizsergek,

alig várom a találkozésokat,

állandoan az órt nézem,

és csak mosolygok ha Őt látom.:) bárhol bármikor :) 

Szólj hozzá!

Ne mááár

2009.03.23. 11:46 :: borso0905

 Felkellek, de ez megy kb péntek óta mióta kitettem a hideg türö képességemet.. v kedd? na akkor is kizettem.. :S ugy fujjom  a hajam helyett az orrom és tüsszögök h hijnye.. de sebaj!!! ez még nem veszi kedvemet az egésztől:)

Ma BÉKEJEEELLL!!!

 

Ha beledöglök akkor is kimegyek, lázasan is ha kell kivonszolom magama a térre. ez nekem KELLL ott leszek és kész :D mert ott akarok lenni. betegen v enélkül a redvás tüsszögös maszlag nélkül.. max békésen fertözök :)

 

 

Szólj hozzá!

Boldogság hormonok mindnefele :D

2009.03.22. 23:03 :: borso0905

 Huha gyerköcök az tény h baromi rég írtam a blogomba :)

Mostanság elhagyott a depis korszak és történtek olyanok h huuuuuuuuuuuuuuuu. teljesen pörgök. megismertem egy két jo embert az elmult idöszakomban, aminek baromira hálás vagyok :) mert télleg van olyan akinek baromi szép lelke van :)

Voltam Szombaton Jatebaan:D de elötte jimmyben :D
Marcsi lejött Törökszentmiklósról és nem láttam már érettségi óta:) baromi jo volta talizni:) Elhivtam Árpit is és ö is hozta az egyik Haverját Róbit meg odakeveredett egy ismerösük a Voktor. 

Csocsooztunk de azt nagyon :D


az utáni jate meg annyira de huu de joo volt :D ..
basszus egy hülye picsa meg leötött minket sörrel.. uhh.. na mind1.. vicces volt.. a zenek is jok voltak, csaka  dj türelmi képességünket tette probára..:)

és a jövö hét lesz széép :) majd irok :)

 

 

Szólj hozzá!

Zsófinak

2009.03.03. 01:09 :: borso0905

 Na szóval közkivánatra irok a blogba, Beköszönök és Zsófinak egy nagy nagy virtuális integetést küldök.

Sztem ez a blogpangás, mint Dávidnál is mint nálam is talán azért lehet, mert még nincs egészében tavasz és nyár?

nincs elég ösztönzés és liget h irjon vmit az ember.. az én blogom téliszundis.. és majd 3 nagy ásitás között beköszön visszazuhan majd ujra köszön és talán ébren marad :)


kb ennyi :)

Szólj hozzá!

Deutsch Kurs

2009.02.09. 23:14 :: borso0905

 Ich habe in szeged meine erste Deutschkurs......

szoval ma volt az első német kurzusom:)

ugy volt h holnap lesz de az közép lenne és ize átmehettem a haladoba és így is a második legjobb vagyok (igaz csak a 7ből) tökre jo h nem egy hülyének érzem magam mint a gimiben.. és igy kedvet is csinél az egész.

3honapos lesz, 1 alkalom 4x45 perc és összesen 10perc szünet van. utána egyből nyelvvizsga. arra készitenek fel minket.

szoval tuti félévnek nézek elébe. kresz megy, nemsokára vizsa, nlmet beindult, lassan a sportot is elkezdem és ugy tünik melom is lesz :) és emellé még megprobálom bepréselni kedvesemet meg a barátaimat, nomeg a zsonglőrködést.

szoval unatkozni sem fogok.

sorry a kimaradásért, de mostanában nem ugy alakultak a dolgok mint ahogy szerettem volna sajnos, de holnap még élni kell... 

Szólj hozzá!

Január 29

2009.01.29. 21:36 :: borso0905

 BOLDOOG VAGYOOOK!!!!!!!!

:)

Szólj hozzá!

betegek kenete

2009.01.28. 21:12 :: borso0905

A betegek szentsége (kenete) a betegeknek a vigasztalás és megtisztulás kegyelmét adja; egyesít Jézussal az ő húsvéti misztériumában, hogy betegségét, mint a lélek-gazdagodását fogja fel, amint Szent Pál írja: „Testemben kiegészítem azt, ami Krisztus szenvedéséből hiányzik, testének, az Egyzháznak a javára.“ (Kol 1,24). 

Szólj hozzá!

máán csütörtök

2009.01.23. 01:10 :: borso0905

 :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):)

kb ilyen a hanguatom a mult heti szomabti jate óta :) holnap SZEZSOKLUUU:) ma huh annak ellenére h szétrpedt a fejem, jol iskerült mindnen :) babáztam Balázskával :) jaj hát ő még mindig egy csöppség :)

a mai termésem meg 7 rész jóbarátok volt.. :) lehet h megnézek még egy részt :) jah igen és a pythonoknak meg jo szalcsiavcsit kivánok, persze csak az ő szavival élve :P :)

 :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):)
 

Szólj hozzá!

Mai Favorit

2009.01.13. 23:49 :: borso0905

 Mattafix - Living Darfur

 

Szólj hozzá!

i-juggle white

2009.01.13. 00:22 :: borso0905

no comment

 

ennyi :)

Szólj hozzá!

Pyth megint elszállt

2009.01.13. 00:16 :: borso0905

 Megszoktuk.. no commant.. néha ápolni kell az egot. főleg ha a videoban jol áll az illetőnek a kapucni, a fekete szín.. mert eleg sötét.. nem ugy mint a labdái. nézzétek és ...lássátok. :)

 

Szólj hozzá!

Köszi Geri

2009.01.12. 16:50 :: borso0905

Gondolom ezt megosztom Veletek, Geri írománya, olvassátok:

 

„Vagy most legyél ember, vagy soha!!! „ Címmel pályázatot írt ki a Csillagközi mindenbolygótelpusztító Erősen Hadipari Közhasznú társaság(továbbiakban CEH. Kht.).
A Pályázat szövege a következő: „Kedves Mindenki! Ez a pályázat a saját bolygód megmaradását teszi kockára. Mivel A CEH. Kht. Testület úgy döntött, hogy minden égitestet elpusztítunk, amin nincsen értelmes Élet, ezért arra kérünk Mindenkit, aki lakik valamilyen bolygón, hogy mutassák be egymás között, ám de minden pillanatban, hogy érdemesek a megmaradásra. Ennek egy és egyetlen formája van: a Közös együttélés alapszabályait be kell tartani, és nem csak különböző művi ünnepeken és napsütésben kell követni. Aki esetleg nem tudná ezek a szabályok a következők:
            - Másikkal való törődés bemutatása, nem csak akkor, ha nekem kell valami alapon, hanem állandóan majdnem azonos szinten tartva a törődés szintjét.
            - Ha akárki akármilyen okból pozitív jelzéseket mutat felém akár írásos, akár verbális, vagy netán non-verbális formában, a minimum az, hogy egyértelműnek kell lenni. Ha nem vagy biztos, akkor inkább elutasító legyél.
            - Önzetlen segítségnyújtás.
            - Közvetlenség.
            - Előítéletektől való mentesség ( Jusson eszedbe: „Ki mint él, úgy ítél”)
            - Az érzéseim nem magamnak vannak.
            - A szépséget, a jót fel kell mutatnom a köz fejlődésére.
            - Az általam rossznak megítélt dolgokat, amik a köz ellen vannak, vagy megtartom magamnak, vagy egyre inkább azon vagyok, hogy én is elfelejtsem.
            - Mindenemet arra kell tehát fordítanom, hogy bolygóm közössége minél tovább életképes maradhasson, ha nem az, akkor minél hamarabb az legyen, mert Ki Fogunk pusztulni.
            - Valamint Minden akaratomat mások segítésére kell fordítanom, és ha nem is azonnal de ez vissza fog térülni.
            - Ha senki nem tesz senkiért semmit, akkor értem se tesz senki semmit, és várhatom hogy engem mikor húz már ki valaki abból amiben vagyok, Soha nem fog senki segíteni.
            - Az építő jelleget kötelességem nem elfojtani, hanem megpróbálni megérteni, vagy legalább nem foglalkozni, ha már nem értem.

Amennyiben tehát Kedves Bolygókon lakók ezek a legalapvetőbb kitételek, amik között még szinte semmi nincs megfogalmazva, nem teljesülnek a Bolygótok Veletek együtt Meg Fog semmisülni. További feltételeket majd kiírunk, ha azt látjuk hogy ezek már teljesültek, ha nem találtok több feltételt, már nem is éltek.

Köszönettel CEH. Kht.

 

 

 

másrészt elkészült egy nagyon jó kis dalocska. hallgassátok

Szólj hozzá!

éjszakázás

2008.12.28. 05:13 :: borso0905

Ez a második napom amit végig éjszakázok. az előzőn aluszkáltam félálom szerűségben de ma éjjel gar nicht...

kiszelektáltam a cd-dvdimet, renegeteg a kukába landolt, viszont rengeteg olyat is megláltam amit régóta kerestem. tehát most mindnet feliratoztam, meg papirtokokba helyeztem el, mert a műanyagtol agyfaszt kaptam. sok tok sok helyet foglal és csörömpöl csattog ááááá... szoval most lecsökkent eza dolog. emelett az összes lemezt feliratoztam boritokkal együtt és közben nosztalgiáztam is. belekukkantas helyett végig néztem egy filmet is. meg lehet h mindjárt belenézek mégegybe.

amikor meg nem filmet néztem gondolkoztam. szeretem az éjszakákat. mindenki alszik, csend van és nyugalom. józsef attila is állitolag éjjeli bagoly volt.

közben még  agépemet is kitakaritottam, mert tartok attol h ujra kell telepiteni a windowst. ugyh mindnet kiirtam. video, képek, zenek. stb...

mivel christiántol anno röpke 22gb zenét kaptam, volt is mit kiirni, mert azokat nem mostansag tudnam potolni.


ebben a billenytűzetben meg azt nem szeretm.. vagyis hát linzben elég volt 2hét ahhoz h átszokjak a német billentyüzetre és elhagyjam az ékezeteket. most meg nagyon nehéz visszaszokni rá. ez a bekezdés is kész erőfeszitésekbe került h odafigyeljek. amugy simán ékezetnélkül használnám. nem baj. majd csak visszaszokik az ember


még mindig kételyek között vivodok. fogalmam sincs h mit tegyek. maradjak szegeden v menjek linzbe... pff.. mind2 melett érvek és ellenérvek szolnak. a legrosszabb h ez a kérdés zakatol legtöbbet a fejembe.


szép reggelt.. most van 5:13

Szólj hozzá!

Karácsonyi gondolatok a "SzeZsoKlu"ban törökülésben, körbeülve....:P

2008.12.24. 20:23 :: borso0905

 

Hát legszivesebben most körveültetnék mindnekit a SzeZsoKlu-ban, törökülésben figyelnénk egymásra és salalala.

 

Megnéztem a Dávidtól kapott videófelvételt és teljesen másképpen láttam így az egészet mint azon a pénteken ahol G-ME, Gosti meg én nagyban metáloztunk hátul és nem a műsorra koncenbtráltunk.. sorry..

 

 

 

Először is mint annyit mondtám már, mióta  bekerültem a társaságba, teljesen másképpen alakulnak körülötema  dolgok. Többnek érzem magam, vidámabbnak és baromi sokat jelent nekem a játék szelleme mega z h ott vagyunk. Én úgy érzem egyfajta baráti társaság is kialakult az elmúlt időben.

 

 

 

 

 

Mikor először a zsonglőrklubba mentem hát az nem is tudom h h pattant ki a fejemből, de kipattant és az egy másik történet de az nem h magammal rántottam Gárdit és Mariannt is.

 

 

 

 

Dani Te iszonyatosan sokat fejlődtél és nagyon jól játszol:) 2 hónap alatt amíg nem voltam itthon, szóval azalatt az idő alatt is rengeteget fejlődtél. A kontektozás is egyre szuperebb és nem bánom h akkoriban veled osztottam meg azt h mit határoztam el és jöttél velem.

 

 

 

 

Ákos, amikor először mentem Danival a zsonglőrklubba akkor is hanyat vágodtam h mit müvelsz a kontakt labdákkal de 1év alatt Te is jelentősen fejlődtél. Ha azt nézzük h egy évvel ezelőtt sem voltál kezdő és eléggé profi szinten űzted a cuccot.. ma már sokkal magabiztosabban játszol és hát nehéz megfogalmazni de gratulálok a képességedhez.

 

 

 

 

Anna, Neked köszönhetem az első lépéseket poiból.:) Mert Te voltál az első akitől trükköt tanultam :) egy örült nőci vagy azt is megállapitottam de tök jó h Te is a klub része vagy.. sosem felejtem el amikor turorudit vettünk a boltban és teljesen bepörögtél egy japcsi láttán :D nagyon egyedi stilusod van és ez nagyon jo :) botozni még nem láttalak fellépés terén de remélem el jön az az idő is :)

 

 

 

 

Hát Jedy, bármilyen hihetetlen és mégha nem is tartozol a nagy labdások csapatába, tőled tanultam meg a kászkádot :)

 

 

Többet nem tudok mondani… talán annyit h ugy játszol a poival mint egy jedy a fénykarddal :P :)

 

Dávid Te csupa szív csupa lélek vagy, aki mindig ott van a zsonglőrtalálkozókon és mindig kötelező jelleggel részt veszel az össze pénteki klubban meg a nyári ligetezésben. Én személy szerint tök sok mindnet köszönhetek Nelked és nagyon értékes egy ember vagy. És 16 éves létedre nagyon sok mindennel játszol és nagyon jó szinten.

 

 

 

 

Python Te menj a francba.

 

 

 

 

Najó. Azért nem intézlek el ennyi mondattal. Szóval csezd meg! Ha Thomas Dietz posztjára pályázol akkor el kell h szomoritsalak de jó úton haladsz. :)  a pénteki klubjaimat sikeresen mindig feldobod.. legalább lehet kivel civakodni, szivozni és kötekedni. Mondjuk ákossal is lehet meg a gereblyenyéllel de hát egyik sem labdás. Mondjuk ákos valamennyire na de mind1.

 

 

 

Egy szónak is száz a vége. Büszke lehetsz magadra (tudjuk h az vagy de ezt nem kell kommentelni, mert már igy is tudjuk h el vagy szállva magadtol de nem kell megerősitened) :)

 

 

Zsófi, Zsófi.. hiába önteném szavakba ugyis tudod miről van szó. Gárdonyban kezdödött mindne  és hihetetlen de a másik felemet találtam meg Benned.

 

 

A többit személyesen.. hiszen nem nem a többiekre tartozik..:P elég intim.. (tiritiritiritááá) :P

És örülök h Szegedre jöttél tanulni:)

 

Judit, Jó h csatlakoztál és megismerted  a zsonglőröket. Máskor azért lépj fel karin, és ne mondj olyat h „de én nem vagyok olyan jó”

 

 

 

 

Mariann, hát veled majdnem ugyanaz a helyzet mint Gárdival. Régebbről

ismertelek és jöttél az áradattal és kösz h jöttél :)

 

 

 

 

 

A többieket akiket nem emeltem ki külön ne vegyék sértésnek. MINDENKIT SZERETEK és köszönök mindnet.:) bulikat, találkozókat, összeröffenéseket.

 

 

 

 

 

 

Boldog Karácsonyt:)

 

 

 

 

 

A pestieknek is:) no meg a linzieknek.. csak ezt nekik németül írtam le :)

 

ákosnak még annyit h köszi a fórumot :D

Szólj hozzá!

Balázska :)

2008.12.17. 22:19 :: borso0905

ma babáztam anitáéknál. Balázska 1,5 hónapos és egy tündér baba. azt hittem csak a látványától elolvadok :) olyan pici kis csöppség és annyira édes.. kis védelen és olyan jó érzéssel tölti el az embert.:)


büfiztettem agyon dajkáltam meg pelenkáztam.. meg mosolygott és vigyorgott rám :D bejött neki a hajam :)

annyira jó volt:)

Szólj hozzá!

Otthon, Édes Otthon

2008.12.12. 08:55 :: borso0905

hát igenn..

 

na de.. uj kowalsky album és baromi jó.. nagyon ott van. itt egy ajánló:

 

Szólj hozzá!

reggeli rohanás

2008.12.12. 08:22 :: borso0905

Reggel Dorka persze bejelntette h a havi feladványát vmi nem tom miből ma kell feladni. rohanasok közepette, anyam is kibukva h jókor kell ezt megoldani. Bob és Bobekről szólt a történet.. vmi 10éve ez volt a kedvencem ugyh be lettem avatva a cuccba.. anyam olvasta én válaszoltam, amiben nem voltam biztos azt tippeltük... de pff.. az összes epitódba belekérdeztek. hát a nyavalya tudja h hény epizodot láttam 10éve.. valószinű mindet..de akkor is..

... a lényeg mikor kitöltöttük a megoldanó lapot és azt a lapot amin csak  a valaszok vannak, akkor a kezünkbe akadt az a lap amin rajta voltak részlet szövegek... ekkor szólaltam meg.. h a franc gondolta volna h ennyire kézenfekvöre tesznek mindent.. a mi rendszerünkben semmi segitő anyagot nem küldtek.. na mind1.. ha nem jó, akkor majd jót röhögnek fennt pesten h a gyerek még szöveget sem tud értelmezni.. (mert ez egy ilyen országos levelezős vacak)

na nem baj, ez van...

Szólj hozzá!

7 dolog

2008.12.07. 22:59 :: borso0905

a 7 dolgot nem tudom h felsorolásszerüen v h is irjam le.

akkor pozsi mintájára


1 dolog:

az amikor a dolgok nagyon a padlóra kerülnek és minden összejön. smikor nem elég h egy problémád van hanem az összeset azonnal kell az ember nyakába szakitani és kezdjen és küzdjön vele azt amit akar és élje túl ha bizik benne h egyszer egyáltalán ennek vége lesz.

ez történt velem is. nem sorolok fel mindent hiszen akik közel állnak hozzám ugy is tudják, meg eléggé személyes is.

itt folytatnám a 2. dologgal: ami az lenne h a zsonglőrök világa milyen fantasztikus. mert ha szerban vagy de naykig akkor a zsonglőrök ott állnak végig, bárhol legyél a világon és kihuznak és segitenek ahogy tudnak. ezek a pillanatok meg nagyon sokat segitenek.

3 dolog amikor rádöbbensz arra h negatívan de pozítivan is egyaránt lehet csalódni az emberekben. én amig odavoltam kint külföldön ezeket megtapasztaltam. szerencsére több pozitiv ért mint negatív.

4.dolog az amikor a családodat látod és tudod h náluk szebb ajándék nincs a földön, persze a barátok is, de a család a végzetekig ott van melletted. fogja a kezed, és kitart melletted bárhol legyál is. egy jó barát is ilyen persze. én szerencsés embernek mondhatom magam hiszen ilyen ajándékbol kaptam nem is keveset az égtől :)

5 dolog az ölelés. amikor ugy ölelnek h szavakkal nem tudod elmondani mit érzel és ennek az ölelesnek gyogyitó ereje van. ha bánatos vagy ha boldog ölelni jo dolog. föleg azt akit szeretsz. legyen az a nagymamád, a kis hugod vagy egy nagyon jo barát, esetleg egy kedves ismerős. az ölelés olyan mint a mosolygás, vagyis nem egészen mert az ölelés egyfajta érintkezés is. egy szép érintkezés mely feltölt és visszabillent.

6. dolog : a zene, mely megérinti minden egyes ember lelkét. mindenki a maga zenéjét hallgatja és mindenki a maga zenéjétől feltöltödik, kikapcsolodikm pihen és relaxál. ha nics zene, dudol v enekel a tus alatt, de az ember zene nélkül nem ember. még a legnagyobb bünözök is hallgatnak zenét :) a zene is számos kapcsolatot teremtett már emberek között. a zene szól, megnyugtat és közli veled h sosem hagy el, mindig ott lesz veled, mindenhol. egy hangszerben, egy gondolatban, vagy akár abban a kis hordozhato mp3 lejátszodban de nem kell sorolni az összes helyet hiszen mindenhol ott van.

7. dolog a barátság. ahol rádöbbensz h a barátok joban rosszban ott ülnek veled egy tort egy asztalnál. bennük teljesül és találkozik minden dolog, mint a családodban. de ők abban másak h kivülállóak voltak addig amig nem ismerted meg őket. a közös dolgok összehoztak benneteket. szintén számithatsz rájuk ha baj van és anélkül h szolnál egy szot is. értik a nyelved és érzik ha baj van és szo nálkül fogják a kezed és vigyáznak rád.


számos dologba beletudnék még kezdeni. de volt egy nap ami nem történt meg régen és volt egy személy aki ha nincs nem tudom mi lett volna: Dávid

ez nem azt jelenti h Mártinak, Zsófinak, Gerinek Gárdinak és had ne soroljam tovább ne köszönnék semmit. Sőt minek kiemelni embereket.. hiszen akik ott voltak és tudtak azoknak most is és bármikor is elmondhatom h mennyire szeretem őket :)


a blogot pedig ujra élesztem és irom továbbááá :)

3 komment

Haza ertem

2008.12.05. 22:46 :: borso0905

Haza értem. asszem hulla vagyok es nem tudok mindent rendesen kontrolálni. majd szepen pótolgatom a bejegyzeseket de amin atmentem kint azt nem igazan kivánom senkinek. de azt sem ami itthon van. es a nehez kerdes. melyik a jobb helyzet? fogalmam sincs... de a lehető legjobb lett volna ha egyik sem lett volna.

Szólj hozzá!

Hetvege :)

2008.11.16. 13:35 :: borso0905

a mostani hetvegemen sem unatkoztem.

Noemi itt aludt nalunk egesz htvgen es  acsaläd pedig becsben volt. ugyh. hurra.. hät talltunk bent a bahnhofnal, vettünk pizzat meg ilyeneket mert nem igazan hagytak itt huu de sok mindent:) ugyh este pizzaztunk meg söröztünk szaunaztunk meg pezsegtettünk. kb 2ig maradtunk igy fel es delig aludtunk:) aztan megettünk a tegnapi maradek pizzat es bementünk a varosba ahonnan egy gyorsfutassal elertük a Welsi vonatot.. azaz hipp hopp mär Welsben is voltunk. Adri is odautazott ott talälkoztunk, majd a barataival .. egyelöre csak Perryvel. nemetül es angolul zajlott a beszelelgetes mert adri andolul tud, de azt nagyon:) mivel kint elt 1evet tuti. hmm aztan felszedtük Antwit, es elmentünk perryekhez, ahol vacsiztunk, filmet neztünk, beszelgettünk, pudingot föztünk ugyh tök jo volt a hangulat :)

Chrissel nem birtam tallni mert projektet kellett keszitenie de öllitolag be fogjuk potolni. de hät nem unatkoztam...:) hazahoztak minket welsböl, es banyek, ki voltak akadva h egyedül itt sötetben? szegeny noemi tegnap mikor ketten mentünk vegig, totälisan be volt rosälva:) en tök edzett vagyok:P :))))

na mind1.. most megyek, mert mosok es bekukkantottam gyorsan vblogot irni, ma megint megyünk filmet nezni, immar linzbe :)

 

päpä

es itt egy kis video g-metöl :)

 

2 komment

Köszönet

2008.11.14. 10:04 :: borso0905

Köszönet 2 embernek akik a Hooded Artsal foglalkoznak. Nevszerint G-menek es Daninak. ugyanis nap mint nap a videojuk feltölt:) kapok egy kis Szegedet. es mivel a napjaim itt LInzben naprol napra szebbek, leszamitva egy ket rossz hirt otthonrol, köszönet nekik, h akkoriban ezeket megcsinaltak. igy mindig belinkelek egy ket videot:)

Köszi.

 

Apunak meg üzenem h szeretem!!!!!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása